KREaktivity

Mókás pulcsiból cuki párna

 Volt már olyan érzésetek, hogy valami ultra cukit találtál, mondjuk egy ruhaneműt, amit annyira szeretnél használni, de idétlenül fest rajtad? Nekem vannak ilyen érzéseim, és találataim…  A legutóbb egy durva-zöld pulcsira tettem szert, mert ari nyuszi volt rajta, meg nyuszifüles kapucni, meg bojtok, meg zseb (is) 😀  Egyszer fel is vettem de a mérettel is… Tovább »

A babaszoba FÉNYpontja

 Bevallom eme bejegyzéshez csak a képeket és a szöveget adtam, magát a kreálmányt a kreatív Férjecském csinálta. Na jó… pár dizájn ötletet adtam hozzá, meg végül is a “megrendelő” is én voltam. Akkor igenis mondhatom, hogy egy családi CO produkcióban elkészült gyerekszoba kelléket, használati tárgyat mutatok most be nektek.  Az előző bejegyzésben leírt gyerekszoba “gyártást”… Tovább »

DIY fakocka babanévvel

 Mivel hónapok óta a gyerekszoba körül forog nálunk a világ (konyha-majd lomis szobából avanzsáltunk babaszobát) és jobb híján ketten dolgoztunk benne a Férjecskémmel vagy ő egyedül, vagy néha 1 segítő pajtással munka után este, + hétvégéken… elég lassan haladtunk.  De végre kész lett és időközben a baba neme is kiderült, így már lehetett tervezni a szoba… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!