KREaktivity

Mókás pulcsiból cuki párna

 Volt már olyan érzésetek, hogy valami ultra cukit találtál, mondjuk egy ruhaneműt, amit annyira szeretnél használni, de idétlenül fest rajtad? Nekem vannak ilyen érzéseim, és találataim…  A legutóbb egy durva-zöld pulcsira tettem szert, mert ari nyuszi volt rajta, meg nyuszifüles kapucni, meg bojtok, meg zseb (is) 😀  Egyszer fel is vettem de a mérettel is… Tovább »

Kockás tulipán batyuban

 Nem erősségem a varrás, de amikor meglátok a neten ilyen cuki varrott miújságot, akkor azonnal kell nekem is. MEG KELL HOGY CSINÁLJAM! De közben rájövök hogy nem tudok varrni. 😀 Azért próbálkozom, bár elég égő, hogy anyukám, anyósom és sóginőm is varrónő, szóval ha elakadnék, tőlük bármikor segítséget tudok kérni. 🙂  Amúgy szerintük ezt a… Tovább »

Tavaszi kikelet

Végre itt a tavasz!  🙂 Nagyon vártam már, ismét színes lesz a Világ. Kizöldül minden a napsugaraknak köszönhetően. Megmutatja magát a föld alatt megbúvó élet is, kikelnek a tavalyi magok, és a hagymácskák. Minden életre kel, ismét.  Ez a megújulás ihletett meg, és az újjászületés jegyében készítettem el ezeket a kis cukiságokat.    Először is… Tovább »

Gombold be a karácsonyfád

 Egyenesen odáig meg vissza vagyok ezektől a gombos cukiságoktól. A rajongásom irántuk gyerekkoromban kezdődött, (varrónő anyukám révén) ilyen varrott karácsonyfa díszek lógtak a fenyőfánk ágain, na meg persze üveggömbök is. De nekem mégis ezek az egyszerű és puha díszek voltak a kedvenceim. Mondanom sem kell, hogy mindig én akartam ezeket a “párnácskákat” a fára akasztani. Ahhoz képest… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!